Hyvää uutta vuotta kaikille tutuille ja tuntemattomillekin jos tänne eksyvät!

Kirjoitettu yhentoista aikaan:

Meillä vietetään ihan koti-iltaa perheen kesken. Mä yritän pysyä hereillä ja kissat puuhaa kuka mitäkin. Alkuillasta pojat säikähti kun paukut alkoi jytistä, mutta tuntui että ne vähän rauhoittui. Roosa tunki parvekkeelle väkisin, mutta tuli sieltä äkkiä takaisin kun eka paukku pamahti oikein kovaa. Eikä se sen jälkeen ole parvekkeelle yrittänytkään. Tinka nukkuu ihan rauhassa makkarissa ja Ruska ei ole kanssa moksiskaan.

Ruska kyllä järkkäsi tossa alkuillasta vähän ohjelmaa. En ole ihan varma mitä tapahtui, mutta luulen että tapahtumat meni kutakuinkin näin: Ruska makasi hyllyllä seinällä ja joku oli sen alla lattialla ja kaks muuta lähellä (joko Roosa, Mishka tai Toivo). Ruska kääns kylkeä ja lähti tipahtamaan hyllyltä. Sen alapuolella oleva kissa säikähti ja säikäytti kaikki muutkin. Sen jälkeen kun Ruska oli tipahtanut vaununkoppaan, joka on hyllyn alapuolella, sekin säikähti kun muut kissat oli säikähtänyt jotain. Luulen että muut luuli että sieltä tippuu joku ilotulite niskaan ja Ruska luuli että jotain ihan kamalaa täytyi tapahtua kun muutkin säikähti. Hupsuja ovatten kakarat...

Kirjoitettu puoleyön jälkeen:

Menihän se vuodenvaihdekin ihan rauhallisesti. Ruska katteli mun kanssa ikkunassa raketteja, Tinka oli makkarissa ihan rauhassa, Roosa söi, Toivo makoili keittiön tuolilla ja Mishka ihan vähän pelkäs mut ei pahasti. Josko tästä kohta pääsis sit nukkumaankin asti.

Toivotellaan tässä vielä erikoishyvät uudet vuodet überihanille erikoiskisuille (sori jos joku ihan tosi tärkeä unohtuu, mut ei näillä väsyillä aivoilla voi kaikkia muistaa). Eli mahtavan kurnauhtavan ihanaa ja makoisaa ja leppoisaa uutta vuotta meiän porukalta: Vinskille, Netalle, Sepolle, Nukalle, Vanulle, Sulolle, Pipsalle, Lunalle (ja vaaveille), Tuiskulle, Ammulle ja tietty aina rakkaalle suloiselle ihanalle mussukka-Maisalle!!!