Nyt on Tallinnan reissu onnellisesti takana. Tai oikeastaan tosi onnellisesti, Tinka oli lauantaina paras vastakkainen sukupuoli ja sunnuntainakin tuomarin paras! En olis kyllä osannu odottaa ollenkaan tuota parasta vastakkaista. Muutenkin huimasi laivamatkan jälkeen, niin tuo meinas kyllä tosiaan vetäistä jalat alta. Paneelissa äänet meni ensin 2-2, mutta sitten ratkaiseva tuomari päätti sen Tinkan eduksi. Ja sunnuntain tp oli kanssa yllätys, kun tuli tuomarilta joka on Tinkan haukkunut epämuodostuneeksi ja kahdessa näyttelyssä ei ole ottanut sitä edes tp-valintoihin. Ja mä kun pelkäsin että antaako se edes sertiä kun on pitänyt Tinkaa niin huonona.

Perjantaina oli aika hurja tuuli merellä. Siellä voi lähes kaikki kissat huonosti. Tinkakin alko oksentelemaan ja kuolas koko matkan. Sen turkki oli aika ihanan näköinen, mutta onneks se ei menoa haitannu sitten kuitenkaan. Mäkään en voinu käydä nukkumaan ennen ku laiva oli satamassa ja Tinkalla oli parempi olo, joten jäi yöunet aika vähäisiksi. Tuo hurja keinunta ei muhun vaikuttanu laivalla ollenkaan, mutta sitten lauantaina alko se huippaaminen. Päätä ei voinu laskea yhtään alas kun heti tuntui että pyörtyy ja sama jatku vielä sunnuntainkin.

Saatiin näyttelystä hyvä häkki, oli viimenen rivi, eli ei ketään selän takana. Sitten sattui vielä avonainen ikkuna siihen kohdalle, josta tuuli kivasti sisään. Muualla hallissa oli tolkuttoman kuuma, mutta meillä on niin mukava lämpötila etten kaivanut edes tuuletinta Tinkalle. Tinka oli kauhean rento ja hyväntuulinen koko viikonlopun. Paneeleissa kumpikin assari nauroi sille kun se heitti kyljelleen pöydälle ja siinä olikin kerääminen että saa tollasen velton kissan siitä hienosti esille. Lauantain tp-valintakin kesti tosi kauan (ei ollut täysin valmis tuomari ja joutui perustelemaan valintojaan toiselle tuomarille) ja Tinka pysyi nätisti venytyksessä koko ajan. Näin rentona Tinka oli häkissä, oli ihan umpiunessa ja näki unia:

838590.jpg

Tinka oli tosi reipas reissussa tällä kertaa. Hotellissa se oli ihan ku kotonaan ja oli aivan älyttömän onnellinen. Se jopa joi ja söikin vähäsen ja oli yöllä käynyt pissalla. Että sitä ihminen voikin tulla onnelliseksi kissanpissasta =D Ja aamulla oli mahottoman leikkisä, kävi kaivamassa laukusta ihan omatoimisesti huiskan, joka sitten saikin kunnolla kyytiä. Eikä se ollu mitenkään niin jännittynyt ku viimeks yksin jäädessään, vaikka mulla kesti illalla syöntireissu pari tuntia. Oli ensin ihan kauheat jonot ja jäin terassille sitten tuttujen kanssa juoruamaan ensin. Kun pääsin syömään, niin unohtivat mun annoksen ja sain sen vasta kyselyjen jälkeen.

Kotiintuomisina Tinkalla oli siis pari pokaalia, tässä Tinka tutkii toista ja BIS-ruusukettaan, jonka se meinasi tappaa hotellissa:

838591.jpg

Ja pitihän sitä Roosallekin tuoda tuliainen, siellä oli kauniita riippukeinuja häkkeihin. Harmi etten heti tajunnut että sille myyjälle olisi kelvannut eurotkin, harmittelin vaan ettei mulla ole tarpeeksi kruunuja ostaa sitä petiä. Sieltä sitten kerkes mennä jo se mitä haaveilin, mutta nätti se on tämäkin, toivottavasti Roosa osaa sitä arvostaa:

838604.jpg

Oli tosi mukava reissu, tuli paljon uusia hauskoja tuttavuuksia ja hyvää mieltä! Nyt jo tekis mieli lähteä uudelleen... Eikä nää kotiinjääneetkään olleet kauheasti millään, vähän olivat hellyydenkipeitä mutta muuten ihan normaaleja kahjoja itsejään.