Kirpparilla oon käyny tässä viime kuukausien aikana useastikin etsimässä vauvalakanoita pennuille. Ja onhan sieltä kaikenlaisia söpöjä löytyny. Mutta tänään mä vasta löydön tein, lasten nojatuoli. Eikä maksanu juuri yhtään mitään. Siitä tulee pennuille kiva leikkikalu, eikä nämäkään näyttäneet sitä mitenkään huonona pitävän.

994014.jpg

Tuohon täytyy vaan uusi päällinen ommella, mutta näyttäisi olevan helppo juttu. Tuo nykyinenkin olisi ihan söpö ja siisti, mutta siitä roikkuu langanpätkiä. Ja pohjassa on sellanen kangas johon jää kynnet kiinni ja se on vähän nöyhtääntynyt ja uskon että pennut vetäis ne nöyhtät napaansa... Pitihän tuota ihmettä oikein porukalla tutkia:

994017.jpg

994019.jpg

Laitetaas Toivosta taas vaihteeks yks roikkukuva, se on kyllä hassu...

994021.jpg

Ja kaikenlaisiin pusseihin on kiva tunkea päänsä... En taas saanu just silloin napattua ku sillä oli koko pää tuolla pussissa. Niin ja meillähän ei siis voi mitään pusseja luonnollisesti jättää näkyville vartioimatta...

994037.jpg

Kait se sitten hyvää oli, siis se mielikuvitusruoka mitä tuolla tyhjässä pussissa oli. Mut Toivollahan on loistava mielikuvitus...

994027.jpg

Ja Tinka ihmettelee pokaaliaan, harmittaa kun ei tolla mun kameralla (ainakaan mun taidoilla) saa terävää sinisilmäistä kuvaa muuten kuin auringonpaisteessa.

994041.jpg

Ja vielä yksi halipus (joka juuri tällä hetkellä päättyi painiin, mut ei kerrota siitä)

994051.jpg