Huh, mikä näyttely meillä oli. Lauantaina Tinka ei kovin hyvää arvostelua saanut, kun taisi olla pyhien birmojen standardi käytössä tuomarilla. Tinka oli hiukan huonolla tuulella, mutta niin siellä kuului olevan moni muukin kissa. Roosallekaan ei tuosta näyttelystä tainnut tulla sitä toivottua hyvää tuulta.

Tänään sunnuntaina sitten vasta olikin hurjaa. Tinka oli paremmalla tuulella ja voitti tp:n. Paneelissa sitten ei ollut ihan niin hyvällä tuulella, mutta käyttäytyi kuitenkin. Sitten se varsinainen ylläri... Tinka oli paras vastakkainen sukupuoli!!! Tuota en kyllä olisi taaskaan uskonut, naureskelinkin ennen paneelia että ei mua se paneeli jännitä yhtään ku hyvä jos yhden äänen saa. No saikin sitten neljä ääntä ja oli paras naaras. En muista ihan tarkkaan että oliko naaraita 8 vai 9 paneelissa. Urosta vastaankin sai vielä kaksi ääntä, eli ei todellakaan huonosti!!

Nyt pitää järjestellä Tinkan pokaalikaappiin lisää tilaa ja alkaa nuo ruusukenauhatkin täyttyä. Tinka makoilee tyytyväisen tietämättömänä kaikesta hyvästä mielestä mitä se on mulle järkännyt, aivan ihanan suloinen mamman mussukka!