Kerrotaanpa nyt sitten ekana ne huonot uutiset. Eli meidän perheessä on nyt sitten virallinen pönttöpää nimetty:

1931460.jpg

Tinkalla on korvatulehdus ja en tiedä johtuuko siitä vai noista rc:n maistiasraksuista, mutta sen korvan edusta aukesi taas. Nyt se läntti on aika isohko, mutta taas sellainen että siitä on vaan pintanahka lähtenyt. Sain sen rauhoittumaan basibactilla, mutta sitten Tinka alko raapimaan sitä ja pakkohan sille oli pönttö laittaa. Kävin lääkäristä kinuamassa vielä fucidermiä, joka onkin nyt tosi nopeesti alkanut vaikuttaa. Mutta ei ole meidän Tinka kovin onnellinen kissa tällä hetkellä. On se jo melko hyvin tässä vuorokaudessa oppinut ton kanssa kävelemään, mutta menee vieläkin pää sivuttain. Mutta ei enää peruuta niinkuin eilisiltana. Muuten se vaan olla möllöttää, toivotaan ettei tota kovin montaa päivää tarttis pitää.

En olekaan täällä vielä hehkuttanut, Keravalle avattiin reilu viikko sitten uusi eläinlääkäriasema. Vaikuttaa tosi hyvälle paikalle lupausten ja kahden käynnin perusteella. Vaikuttaa että siellä hoidetaan kissoja oikeasti kissoina eikä pieninä koirina. Ja päivystävät viikonloppuisinkin, helpottaa huomattavasti jos tulevia pentuja täytyy hoitaa. Lupaavat tulla jopa kotiinkin hoitamaan pentuja!

Tuo oli yksi hyvä uutinen ja lisää tulee. Viikon aikana meillä on tapahtunut edistystä ihan huimasti. Tinka ei ole kuin kerran hujauttanut Ruskaa. Ja nyt Ruskakin alkaa olemaan jo tosi rento ja riekkuu poikien kanssa aika vapautuneesti. Tällainen ihme mun silmiini porautui viime viikolla:

1931427.jpg

Siis Tinka ja Ruska syö samalta lautaselta ja ihan sovussa. Eilen kun tulin töistä kotiin ja päästin Ruskan pois makkarista, Tinka meni ja nuoli sen naaman. Ihan uskomaton muutos! Mutta en nyt vielä ihan uskalla kuitenkaan luottaa että kaikki vaikeudet olisi voitettu, mutta nyt alkaa jo näyttää tosi lupaavalta. Melkein jo yhdessä vaiheessa meinasin iskeä hanskat naulaan, mutta onneksi en menettänyt uskoani.

Ja tässä pussaillaan korkeuksissa:

1931429.jpg

Toivo on oikea herrasmiäs... Kun minä makasin tässä pedillä ensin, ni sinä voit varsin hyvin maata siinä paljaalla kannella jos mieli tekee iholle tunkea:

1931474.jpg

Siivouspäivät on Ruskan lempparia. Silloin heitellään kaikki lelut sänkyyn ja siellä on sitten mahdottoman mukava peuhata:

1931432.jpg

Ja laitetaan vielä Toivon uusin änkeytymisennätys:

1931459.jpg

Toi pesä on niin pieni että edes Ruska ei mahdu siihen ihan suorana makoilemaan, saati sitten Toivo. Mutta kuten kuvasta näkyy, niin varpaat suussa siinä pitääkin maata. Tuntuu olevan mieluinen paikka!