Nyt siis on Tinka vihdoin EC!!! Meillä oli mukavat juhlat ja Tinkakin vaikutti ihan onnelliselta. Eikä joutunut paneeliinkaan kumpanakaan päivänä, sai ihan rauhassa kellotella sylissä. Jotenkin Tinka vaistosi että mamma on siitä ihan hurjan ylpeä, piehtaroi häkissä seljällään. Tinka sai Merviltä (Tinkan kasvattaja) ihania lahjoja: pokaalin johon oli kaiverrettu laatta, tinaisen kissasormustelineen jolla on ihanan siniset silmät, timanttikaulapannan (jonka se kyllä meinas ottaa lelukseen) ja kuohuvaa. Curliporukalta (ja muutamalta muulta tässä humussa eläneeltä) oli ihana yllätys, olivat kortin tehneet. Riku oli nähnyt ison vaivan sitä kerätessään, kiitos kaikille, se lämmitti sydäntä kovasti!! Ja ruusukin saatiin, tosin pakko tunnustaa että sille kävi vähän köpelösti... Kun eihän meillä voi sisällä mitään tuollaisia vesimaljakoita pitää, ja sattui tulemaan nämä pakkaset eikä se oikein nauttinut parvekkeella olosta. Mutta oli se kaunis sen aikaa kun kesti!

Tulihan sitä itsekin Tinkaa lahjottua, ostin panic mousen ja hurjasti kivoja leluja. Sillä panic mousella ei vaan kukaan uskalla leikkiä, kun Toivo on vähän liian tosissaan sen kanssa... Se olisi varmasti aivan loistava linnustaja, nappaa sen lelun kiinni heti kun on vähän aikaa katsonut sitä. Ja kun saa kiinni, alkaa ihan järkyttävä murina, eikä kukaan uskalla mennä sitä ottamaan siltä. Tässä vähän kuvia siitä leikistä:

1056569.jpg

Huomaa skumppapullonkorkki, pitihän se säästää niille leluksi. Nyt sekin on jo hävinnyt... Meillä on monta uutta kivaa lelua ja vain muutamalla leikitään kun ne muut on siellä jossain...

1056573.jpg

Hurja ilme:

1056587.jpg

Toivo onnistu kaivamaan näyttelylaukusta Tinkan lelun ja juoksi onneissaan saaliin kanssa sängyn alle. Ja yllätysyllätys, sieltäkin kuului kauhea murina! On se pelottava pikkuinen otus!

1056567.jpg

Tällä viikolla ostin vielä yhden lahjan Tinkalle ja Mishkalle yhteiseksi, Mishka nimittäin täyttää huomenna 5 v! (Tosin koko päivän luulin että se on tänään, mutta taas muistin väärin...) Eli lahja on laserosoitin, jukra että meillä on ollut hauskaa sen kanssa!! Kolme pöhköä hyppii seinille sen perässä ja jopa Roosa jahtaa sitä kun saan muut huijattua johonkin ihmettelemään että mihin se meni. Olin ihan yllättynyt eilen että Roosastakin löytyy noin leikkisä kissa vielä. Kyllähän sekin leikkii, mutta se on niin erilaista kuin tällä kaheliporukalla. Oli todella hyvä ostos, suosittelen!