Tulihan taas oltua kissojan kanssa maalla. Kyllä ne nautti olostaan hurjasti, siellä kun on kaikkea mielenkiintoista. Toivo muisti viimekesäiset hauskat jutut ja opetti Maisallekin puukorin tyhjennystä. Siellä ne on vasta mielenkiintoiset tuoksut. Haettiin taas heti tuohikäppyröitä leluiksi, ei ole kyllä sen voittanutta ostetuissa kissanleluissa! Tässä uusi keksintö, riippakoivun oksa. Sitä piti oikein porukalla ihmetellä:

1747361.jpg

Toivo keksi kyllä uusiakin hauskoja juttuja, alkuun se ei meinannut osata tulla pois tuolta mutta alkoi se sitten sujumaan. Se vaan käveli tota ovea eestaas, vähän välillä oli hankalaa toi ympäri kääntyminen mutta ei se menoa haitannut. Kun oltiin tultu kotia, äiti huomasi että oli Toivo käynyt keittiön kaappienkin päällä. Se on ihan mahdoton löytöretkeilijä.

1747351.jpg

Ja voi sitä ihmetystä kun oli niin kylmä että piti laittaa leivinuuniin tulet. Sitä ne jaksoivat tuossa kiipeilypuun päällä katsella ihan porukalla. Vähän tämän kuvan jälkeen siinä istui puussa Toivo ja Tinkakin:

1747348.jpg

Saatiin tällainen hieno talo kun käytiin eläinkaupassa Mikkelissä. Olisi pitänyt ottaa kuva siitä vielä ennen kuin lähdettiin kotiin, olivat vähän sitä restauroineet oman mielensä mukaiseksi...

1747350.jpg

Ja kuinka monta kaupunkilaiskissaa tarvitaan yhden ötökän tappamiseen...

1747354.jpg

Tuli taas ulkoiltua kissojen kanssa. Roosakin pääsi kerran yölliselle ulkoilureissulle kun sattui ilta ettei hytykät pörränneet kimpussa. Maisaa jänskätti yksin olla pihalla, mutta kun Tinka oli mukana, niin johan alkoi kulku sujua:

1747367.jpg

Se meni sitten ihan reippaastikin häntä pystyssä kun Tinka vaan oli pihalla, vaikka se ei ollut lähelläkään Maisaa:

1747370.jpg

1747372.jpg

Hauska seurata kuinka Maisa matkii Tinkaa kaikissa tekemisissään. Kun Tinka meni tutkimaan ruispellon reunaa, piti Maisankin heti mennä perässä:

1747374.jpg

Ja iskeehän se väsykin sitten loppujen lopuksi. Välillä tuntui että toi pentu ei nuku ikinä, kyllä sillä menikin riehumiset muutaman kerran vähän överiksi kun ei vaan suostunut käydä nukkumaan.

1747352.jpg

1747364.jpg

Olin ihan varma että Maisa on jo ehtinyt unohtaa kodin, kun oltiin kuitenkin melkein kolme viikkoa reissussa. Mutta ihan reippaasti se tuli ulos kopasta kotona ja näytti siltä että se muisti missä ollaan.