...mutta liekö tullut sitten kuitenkin takapakkia, se jää nähtäväksi.

Kun tulin töistä kotiin, laitoin taas muut paitsi Toivon partsille. Ruska tuli oikein reippaasti ulos ja tutki tuon asunnon keittiö/kylpyläsiivenkin. Se ei siis ole käynyt siellä päässä muuta kuin ihan vaan kurkkaamassa, liikkunut pääasiassa tässä olkkarissa. Toivo oli nyt sen mielestä ihan jees, kunhan ei ihan kiinni tullut. Ja silloinkin tuli vaan pieni suhahdus. Hetken jopa leikkivät samalla huiskalla, mutta sitten tuli säikähdys kuitenkin että "herranjestas toi herrahan on melkein iholla".

Ruska meni sitten makkariin ja mä jätin oven vähän raolleen, niin että uskoin ettei siitä muut mahdu läpi. Ruska päättikin yllättäen tulla ulos sieltä vaikka kaikki täällä olivatkin vapaana. Se vaan käveli reippaasti ulos ja jatkoi tutkimistaan ja kävi parvekkeellakin, jossa oli kaikki muutkin. Siellä makoili aikansa ja suhisi vaan kun joku tuli ihan lähelle, ei siis enää varoitellut vaan varmuuden vuoksi.

Sitten se tuli sisään partsilta ja Tinka lähti seuraamaan. Se näytti kuitenkin ihan ystävälliseltä ja ajattelin että noi serene um:it alkaa jo tehoomaan. Aloin siis niitä Tinkalle syöttämään, ne on ennen siihen tehonneet rauhoittavasti. Tuossa makkarin ovella tuijottelivat hiljaa toisiaan ja mä seurailin tilannetta. Yllättäen Tinka sitten loikkaskin kuljetuskopan päälle, jonka vieressä Ruska oli, ja pamautti sitä pikkureppanaa päähän. Ruska tietty sinkaisi makkariin ihmeissään ja minä pidin Tinkalle aikamoisen ripityksen. Tinka on oikeasti tosi kiva tyttö ja hyväluonteinen, mutta kiimojen aikana sillä välillä tulee noita tosi ärsyttäviä bitch-puuskia.

Toivotaan nyt että Ruska jatkais tuolla rohkeammalla linjalla. Kai ton kiimankin on Tinkalta kohta loputtava, johan se on monta päivää taas kurissu. Mä tosin meen laskuissa sekaisin jo kun niitä on niin usein. Lunalle luovuttaisin mielelläni vaikka kolmen seuraavan kuukauden kiimat...

Tässä yksi kuva vielä eiliseltä, tänään en ole kameraa kaivanutkaan esiin. Pikkuisen meinas korvaa kutittaa:

1822003.jpg