...ei siinä menny ees ihan kuukautta...

Kyllä tuo Tinka kasvaa huimaa vauhtia. Alkaa Roosa jäämään jo toiseks. Onneks sen ego on tarpeeks suuri ettei tarvi ihan joka asiassa hävitä muille.

214465.jpg

Kyllä huiskat on hauskoja leluja. Tuossa on vaa liian lyhyt varsi, saa pelätä sormiensa puolesta ku Mishka kouransa levittää.

214458.jpg

214463.jpg

Mishka ja Tinka ei päässy yhteisymmärrykseen että kumpi tällä lelulla sitte leikkii. No aloittivat köydenvedon...

214454.jpg

Ja Tinkaahan vietiin ku pässiä narussa... Mutta ei päästäny irti, murina ja ärinä oli mahoton kummassaki päässä narua. Tässä vaiheessa Tinkan oli pakko päästää irti ku tuli nurkka vastaa ja nenuu sattu. Ja taas mamma kihers vieressä kameran kanssa.

214455.jpg

Ja sitten toisenlaisiin leikkeihin. Pitkään Tinka sitä ensimmäistä juoksuaan kehitteli ja näyttelyn jälkee se sitte tietty tuli. No Mishka-eunukki päätti yrittää olla mies...

Hmmm, tuoksuupa hyvälle!

214477.jpg

Joo, ja olihan sillä jotain hajua mitä pitää tehdä. Mut ku ei oo niitä vehkeitä... Tinka kyllä tykkää kovasti!

214480.jpg

Ja Mishkan ilme kertoo kaiken. Onks kaikki kiva aina pakko kieltää??? No ainaki pidän tästä herkusta tassulla kiinni. Ei sillä että Tinka olis mihkää karannu, peruutti vaa lähemmäs koko ajan. Ja muka väitetää että naiset ois huonoja peruuttamaa, kyllä Tinka ainaki kohteen löys hyvinki tarkkaa. Ja ihan ilman peilejä!!

214511.jpg

Ja loppukevennys... Jälleen yksi uusi kuljetustapa... Saa nauraa... Jälleen...

214485.jpg

Ja koppa oli niin mielenkiintoinen!

214481.jpg

Noi käy vuorotellen kattomassa että olisko koppa jo tyhjä. Aina siellä joku on nukkumassa. Tää ei ole edes paras kuva, usein Mishka on selällää ihan pitkin pituuttaa ja on onnellisen näkönen!

214486.jpg

Tällaiset tällä kertaa. Katotaa josko mulla kohta olis vahingossa lisää kuvattavaa... Pientä punaista ja karvaista... Pitää vähän vielä miettiä...