Tänään on ollut jo loistava päivä. Eilen kun tulin puolenyön jälkeen kotiin rimpsalta, Ruska näytti ihan siltä kuin se olisi sanonut "prkl, tää on muuten munkin koti ja mähän lähen nyt" ja sit se vaan lähti. Tän päivää täällä on ollu ovet auki muuten paitsi pistin Ruskan nukkumaan päikkärit oven taakse, se ei ihan uskaltanut nukahtaa kunnolla kun ovi oli auki. Illalla se kyllä vetäs unoset saunan lauteilla ja oli ihan sikeessä unessa.

Tinka sitä vielä yrittää kovasti kouluttaa, pamautti tänäänkin päähän. Mutta onneks Ruska ei sitä enää ota niin pahasti että sen elämä siitä mitenkään muuttuisi huonommaksi. Jatkoi vaan syömistään kun mä pistin Tinkan menemään tuon episodin jälkeen. Pojat jaksaa kovasti yrittää, mutta ei Ruska niitä vieläkään ota leikkeihinsä. Kovasti sitä kyllä kiinnostaisi, mutta ei ole näköjään vielä valmis ylittämään sitä rimaa.

Eilen Ruskalle kävi pari vahinkoa noitten muitten kanssa. Ensin se meni selkä köyryssä Roosaa tervehtimään ihan ystävällisesti ja hieroi kylkeään Roosaan. Mutta siinä vaiheessa kun Roosa meinas alkaa nuolemaan Ruskaa, sillä petti hermo ja sähähti Roosalle. Toivon kanssa ne tulivat vastatusten ja kolmisen sekuntia jopa haistelivat toistensa neniä ennen kuin Ruska taas sähähti.

Nytkin Ruska istuu makkarin lattialla ja katselee kun Toivo peuhaa sängyssä hiiren kanssa. Se on ihan sen näköinen että tekis mieli kauheasti mennä mukaan, mutta kun ei uskalla. Mutta toi on nyt hyvä että se leikkii ihan ympäri asuntoa jo, eikä vaan möllötä tuolla makkarissa. Huomenna töihin mennessä on pakko kyllä se taas sinne sulkea, ei vielä uskalla jättää kun ei voi tietää mitä täällä tapahtuu.

Tässä on Ruskan lauantaisia hepulileikkejä:

1830697.jpg

 

1830719.jpg

 

1830705.jpg

 

1830725.jpg

Ai mitenniin kahjo:

1830702.jpg

Kerrankin mä onnistun nappaamaan suht terävän hauskan kuvan:

1830723.jpg

Jotain on Toivo jo ehtinyt opettaa, kyllä Ruska osaa ruoat peittää hyvin:

1830711.jpg

Ai vähänkö oon söpö:

1830715.jpg