Nyt se pikkuinen sitten on täällä. Tässä kertomusta kotiutumisesta:

Kyllä siinä pienessä suhisevassa karvakasassa riitti ihmettelemistä. Toivo ei ihan hirveesti pelänny. Makoili tuon kuljetusboxin päällä aikansa, näytti jopa ihan nukkuvan siinä. Ei ainakaan säikkynyt vaikka koitettiin heilutella käsiä. Ja kyllä noi muutki kävi sitä kiertelemässä kovasti.

218610.jpg

218612.jpg

Tosin osaa sitä isommatki suhista...

218613.jpg

Kyllä se on pieni näihin muihin verrattuna, no äkkiä se taas kasvaa.

218611.jpg

218622.jpg

Kun jäätiin keskenään, Toivopa teki yllärin. Paineli samantien syömään. Vähän ajan päästä meni vessaan ja teki pissat! Ihan uskomaton pikkuveitikka, en oo noin rohkeeta pentua vielä tavannu. Ja vielä väittivät että on vähän arka, ja kissanviikset mä näytän teille, sano Toivo!

218614.jpg

Illalla ku rapsuttelin Toivoa, se kelli selällää ja kehräs ihan mahottomasti. Sormia on kiva nuoleskella ja kynsiä pureskella.

218620.jpg

Kylppärissä pyykkikaapin alla oli hyvä turvapaikka. Laitoin sinne yöksi pedin ja siellä se taisi koko yön nukkua. Käväs illalla kurkkaamassa makkarii, mutta ku Mishka hyppäs sängystä vastaan niin säikähti ja puikahti takasin kaapin alle. Aamuyöllä heräsin kerran ku Toivo itki surkeesti. Vähän aikaa siinä rapsuteltii ja annoin noille samalla aamuruuat. Toivoki söi vähäsen ja meni sitte takas nukkumaa. Nukuttii ihan reippaasti aamuun asti.

218615.jpg

Aamulla hää yht'äkkiä päätti että nyt loppu luimistelu. Lähti vaa kävelee reippaasti häntä ja pää pystyssä pitkin kämppää. Tutki kaikki nurkat, tosin välillä ku Mishka ja Tinka tuli liian lähelle ni oli pakko vähän murahtaa, hurja elukka...

218621.jpg

Kerkes jo näyttämää että löytyy sitä riiviön vikaa mustakii. Leikki loppu siihen ku vaunun kuomu tuli alas ja Toivo mukana. Pysy kyllä kyydissä, eikä ees hämmentyny yhtää. Jatko matkaa ihan muina miehinä.

218624.jpg

Ja nyt meillä kulutetaa päivää näin. Eli ei mitää suurempia hämminkejä, isot käy aina välillä tarkistamassa että onko se vielä siellä.

218625.jpg

Eli kaikenkaikkiaan kotiutuminen on käynyt tosi hyvin. Toivo kävi jo pelleteissä pissallaki, että toivoa on ettei tota hiekkaa tarvis pitkää lakasta lattioilta. Kerkes jo kakatakki ja nukkuu ihan oikeesti, eli taitaa kuitenki tuntea olonsa suht turvalliseks. Ihana vauva!!!